Kina Furnizuesi i makinerive të derdhur me injeksion me kosto të ulët
KUSH JEMI NE

KUSH JEMI NE

Ne jemi prodhues profesionistë të makinave të derdhur me injeksion 15 vjet. Ne kemi ekip të teknologjisë dhe shitjeve me më shumë se 20 vite përvojë në biznesin e derdhur me injeksion plastik.
PSE NA ZGJODHET NE

PSE NA ZGJODHET NE

Ne fokusohemi në makinat e derdhjes me injeksion me cilësi të mirë, por të përballueshme. Angazhimi ynë është të ndihmojmë kompanitë në zhvillim veçanërisht në mes, fabrikat e vogla të formimit të injektimit të plastikës fillojnë biznesin me sukses.
SHËRBIMI YN KRYESOR

SHËRBIMI YN KRYESOR

Kemi zhvilluar ekonomikisht , standarde, performancë të lartë, shpejtësi e lartë, kafshë shtëpiake, pvc, përzierje makinat e derdhjes me injeksion me ngjyra. Ne mund të ofrojmë zgjidhje të gjera për klientët.
KËRKOHEN PARTNERË

KËRKOHEN PARTNERË

Ne jemi në kërkim të partnerëve në botë. Nëse jeni të interesuar për bashkëpunim ose të jeni agjentët tanë, pls na kontaktoni për diskutim të mëtejshëm. Ne jemi të hapur dhe presim të dëgjojmë nga ju.

Ne prodhojmë makineri të derdhura plastike me cilësi të mirë për biznesin tuaj!

China Ningbo FLYSE Plastic Machinery Co., Ltd është prodhues dhe furnizues profesional i makinave të derdhura me injeksion. Ne mund të furnizojmë makineritë e formimit me injeksion të madhësive të ndryshme nga 50 Ton të 2000 E juaja. Për të ndihmuar klientët e niveleve të ndryshme për të filluar biznesin me sukses, ne kemi zhvilluar seri të shumta të makinerive të derdhur me injeksion duke përfshirë ekonomike, standarde, performancë të lartë, shpejtësi e lartë, etj. Dhe ne gjithashtu zhvilluam makina të specializuara të derdhjes me injeksion të përshtatshme për PET, Materiali PVC si dhe makinat e derdhjes me injeksion me dy ngjyra.

Ne kemi qindra grupe makinerish të derdhur me injeksion FLYSE për tregun e brendshëm të Kinës dhe grupe dozash për vendet e huaja çdo vit. Makinat e injektimit FLYSE pranohen nga klientët me cilësi të mirë dhe çmime të përballueshme. Vrapimi i qëndrueshëm është bindja jonë. Makineritë tona të derdhjes me injeksion mbajnë shkallë të ulët të mirëmbajtjes për vite me rradhë. Shumica e klientëve janë të gatshëm të blejnë përsëri makinat tona dhe rekomandojnë miqtë e tyre të blejnë makinat tona.

Kompania jone

Ningbo FLYSE Plastic Machinery Co., Ltd 15 vjet’ përvojë në bërjen makinat e derdhjes së plastikës me injeksion. Ne kemi shitur mijëra komplete Makinat e derdhjes me injeksion në Kinë dhe shtetet e huaja. FLYSE ka gëzuar famë të mirë në rrethin e industrisë së derdhur me injeksion. Makinat e injektimit FLYSE janë të njohura nga klientët për shkak të cilësisë së mirë dhe çmimeve tërheqëse edhe pse ne nuk kemi bërë shumë marketing. Shumë klientë të rinj na njihnin me rekomandime gojë më gojë nga klientët tanë të vjetër. FLYSE fokusohet tek klientët’ kërkesa dhe zhvilluar makina të formimit me injeksion të serive të ndryshme duke përfshirë të lira, ekonomike, standarde, performancë të lartë, kafshë shtëpiake,pvc, me mur të hollë, ngjyra e dyfishtë, pompë rregulluese, servo motor, etj. Klientët nga vende të ndryshme me buxhet të ndryshëm mund të gjejnë gjithmonë opsione të mira nga ne.

Shërbimi
Flyse Bëni ëndrrat tuaja të Fluturojnë! Skanoni atë, Flisni për më mirë