Cina Low ongkos suntik molding mesin supplier

PET mesin suntik molding

» PET mesin suntik molding

FLS-400-PET 400 ton High Performance pepet Injection Molding Mesin

Cina Ningbo FLYSE Mesin Plastik nyaéta supplier profésional ti 400 Ton high performance PET plastic injection molding machines with good price. This high performance PET injection machine is specially designed for small-mid sizes pet preforms fabricating. Sistem servo diterapkeun.

  • kakuatan clamping: 400 Tonnage / 4000kN
  • Téoritis Shot beurat: 2050g/3160g (screw husus PET)
  • Tie bar jarak: 720×720
  • kakuatan motor:49.5Kw/60.3
panalungtikan
  • spésifikasi
Modél Unit FLS-400 PET
Peringkat ukuran internasional
Unit suntik A2000 A3100
Diaméter screw mm 82 95
Screw L / rasio D L/D 24∶1 24∶1
Volume shot teoritis cm³ 2000 3100
beurat makéna g 2050 3160
Laju suntik g/s
Tekanan suntik Mpa 132 133
Unit Klep
kakuatan clamping KN 4000
Stroke bubuka mm 730
Spasi antara dasi-bar(H×V) mm 720*720
jangkungna Max.mold mm 830
jangkungna kapang mnt mm 280
Stroke ejector mm 230
Nomer Ejector mm
Gaya ejector mm 180
Lain
Max.tekanan pompa Bar 16 16
kakuatan drive Kw 55.5 79.6
Kapasitas pemanasan Kw 49.5 60.3
Dimensi mesin m 8.9(9.2)1.95*2.5
beurat mesin t 15 16.5
KATEGORI JEUNG TAG:
PET mesin suntik molding

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
5 + 4 = ?

Meureun anjeun ogé resep

Palayanan
Flyse Jieun Impian anjeun ngapung! Nyeken eta, Ngobrol pikeun hadé