Cina Low ongkos suntik molding mesin supplier

PET mesin suntik molding

» PET mesin suntik molding

FLS-480-PET 480 ton Kuat Kuat PET Injection Molding Mesin

Cina Ningbo FLYSE Mesin Plastik nyaéta supplier profésional ti 400 Ton strong powerful PET plastic injection molding machines with good price. This high performance strong powerful PET injection machine is specially designed for small-mid-big sizes pet preforms fabricating. Sistem servo diterapkeun.

  • kakuatan clamping: 480 Tonnage / 4800kN
  • Téoritis Shot beurat: 2050g/3160g (screw husus PET)
  • Tie bar jarak: 780×780
  • kakuatan motor:55.5Kw/79.6Kw
panalungtikan
  • spésifikasi
Modél Unit FLS-480 PET
Peringkat ukuran internasional
Unit suntik A2000 A3100
Diaméter screw mm 82 95
Screw L / rasio D L/D 24∶1 24∶1
Volume shot teoritis cm³ 2000 3100
beurat makéna g 2050 3160
Laju suntik g/s
Tekanan suntik Mpa 132 133
Unit Klep
kakuatan clamping KN 4800
Stroke bubuka mm 770
Spasi antara dasi-bar(H×V) mm 780*780
jangkungna Max.mold mm 830
jangkungna kapang mnt mm 380
Stroke ejector mm 250
Nomer Ejector mm
Gaya ejector mm 180
Lain
Max.tekanan pompa Bar 16 16
kakuatan drive Kw 55.5 79.6
Kapasitas pemanasan Kw 49.5 60.3
Dimensi mesin m 9.8(10.5)1.95*2.5
beurat mesin t 17 18
KATEGORI JEUNG TAG:
PET mesin suntik molding

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
2 + 7 = ?

Meureun anjeun ogé resep

Palayanan
Flyse Jieun Impian anjeun ngapung! Nyeken eta, Ngobrol pikeun hadé