Cina Low ongkos suntik molding mesin supplier

Blog

» Blog

Nengetan nalika suntik molding PET Nedunan?

Pébruari 13, 2022

upami peryogi mesin PET naroskeun ka FLYSE

Kontak: Lv 8618958305290

1. Ngolah plastik

Kusabab makromolekul PET ngandung gugus lipid sareng ngagaduhan tingkat hidrofilik anu tangtu, pellets leuwih sénsitip kana cai dina suhu luhur. Nalika kandungan cai ngaleuwihan wates, beurat molekul PET turun nalika ngolah, sareng produk janten warna sareng rapuh. Ku sabab kitu, bahan kudu garing saméméh ngolah, jeung hawa drying nyaeta 150 ° C pikeun leuwih ti 4 jam, umumna 170 ° C pikeun 3-4 jam. Metodeu shot hawa bisa dipaké pikeun pariksa naha bahan sagemblengna garing. Umumna, proporsi bahan daur ulang teu kudu ngaleuwihan 25%, jeung bahan daur ulang kudu tuntas garing.

2. Pamilihan mesin suntik molding

Kusabab PET boga waktu stabil pondok sanggeus titik lebur jeung titik lebur tinggi, perlu milih sistem suntik kalawan leuwih bagian kontrol hawa sarta kirang timer gesekan generasi panas salila plasticization, jeung beurat sabenerna produk (bahan nu ngandung cai) teu kedah kirang ti mesin suntik. 2/3 tina jumlah. Dumasar kana sarat ieu, FLYSE geus ngembangkeun runtuyan sistem plasticizing PET leutik tur sedeng-ukuran dina taun panganyarna. gaya clamping dipilih nurutkeun gede ti 6300t / m2.

3. Kapang jeung desain Gerbang

PET preforms umumna dibentuk ku molds runner panas. Hadé pisan mun éta boga papan insulasi panas antara kapang jeung template mesin suntik molding, sarta ketebalan na nyaeta ngeunaan 12mm, jeung dewan insulasi panas kudu bisa tahan tekanan tinggi. knalpot kudu cukup pikeun nyegah overheating lokal atawa fragméntasi, tapi jerona liang haseup umumna teu kudu ngaleuwihan 0.03mm, disebutkeun éta gampang pikeun ngahasilkeun flash.

4. Suhu ngalembereh

Bisa diukur ku metoda hawa-shot. 270-295℃, nu ditingkatkeun GF-PET bisa disetel ka 290-315 ℃, jsb.

5. Laju suntik

Umumna, éta kagancangan suntikan kudu gancang, nu bisa nyegah solidification prématur salila suntik. Tapi gancang teuing, laju geser tinggi ngajadikeun bahan regas. Nembak biasana réngsé dina 4 detik.

6. Tekanan balik

Nu handap leuwih hade, sangkan teu kabeurangan. Umumna teu leuwih ti 100bar. Biasana henteu diperyogikeun.

7. Waktu tinggal

Ulah make waktos tinggal kaleuleuwihan pikeun nyegah leungitna beurat molekular. Coba ulah hawa di luhur 300 ° C. Lamun downtime kirang ti 15 menit. Éta ngan ukur kedah hawa-shot; lamun butuh leuwih ti 15 menit, eta kudu cleaned kalawan viskositas PE, sareng suhu tong kedah diturunkeun kana suhu PE dugi ka hurung deui.

8. Tindakan pancegahan

1) Bahan daur ulang teu kedah ageung teuing, disebutkeun éta gampang pikeun “sasak” di tempat blanking sarta mangaruhan plasticization nu. 2) Lamun hawa kapang teu ogé dikawasa atawa suhu bahan teu bener dikawasa, éta gampang pikeun ngahasilkeun “halimun bodas” jeung opacity. Suhu kapang lemah sareng seragam, speed cooling téh gancang, jeung produk transparan kalawan kirang kristalisasi.

 

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal suntik molding prakték pangalusna, nganjang ka ngapung.

lamun perlu mesin PET tanya FLYSE

Ngahubungan Mr.Lv

whatsapp / wechat: 8618958305290

 

KATEGORI JEUNG TAG:
Blog ,

Meureun anjeun ogé resep

Palayanan
Flyse Jieun Impian anjeun ngapung! Nyeken eta, Ngobrol pikeun hadé